Nyheder


Nyheder

24.10.09: Modelworkshop. Jeg har deltaget i en modelworkshop, hvor fotografer og modeller mødtes for at få taget nogle gode billeder i det fine efterårsvejr. Billederne blev taget i parken ved Solgården i Strøby Egede syd for Køge. Her kan du se mine billeder af modellerne: Taya, Henriette, Cirkeline, Maria og Mette.

23.10.09: Behance Network. Jeg er blevet optaget i det kreative internationale netværk Behance Network. Behance Network modtager dagligt flere hundrede projekter.

Der udvælges dagligt 3-4 af de bedste foto projekter, der vises på Photographyserved. Jeg har fået mine to projekter: Low Light Photography - Night Images og The Copenhagen Waterfront at Night udvalgt til siden.

20.09.09: London og flyshow. Der er opdateret med billeder fra Roskilde Airshow med bl.a. Red Arrows samt fra min tur til London med bl.a. natkarneval. Se mine billeder her: 

31.08.09Vinder i fotokonkurrenceMit billede "I am Flying" har vundet ugekonkurrencen i Fotomagasinet Zoom og Canons store sommerkonkurrence. Se artiklen i Zoom her. Se billedet i stort format her

09.08.09: Mange nye billeder. Der er opdateret med sommerens mange billeder, bl.a. billeder fra Telemarken i Norge, Copenhagen Pride paraden, PostDanmark Rundt, Kulturhavn og Illums modeshow. Se mine billeder her: 

27.07.09: Architecture Week. Det amerikanske arkitekturtidsskrift Architecture Week bringer i denne uge et af mine billeder på forsiden. Det er mit billede af DR Koncerthuset. Det er med til at illustrere deres artikel om DR Koncerthuset "Magic Blue Box". Se billedet her. Link til artiklen her

03.07.09: Nye natbilleder. Jeg har været ude i den stille og lune sommernat og taget nogle nye billeder. Se dem her:

01.06.09: Pinsekarneval 2009. Dejligt vejr, flotte dragter og masser af fest. Se mine billeder her:

21.05.09: Mange nye billeder. Jeg har idag foretaget en større opdatering af mine billedgallerier med mange nye billeder. Både helt nye og billeder fra 2008, jeg ikke har vist før. Se mine billeder her:

06.04.09 (opdateret 22.06.09): One Eyeland er eksklusivt internationalt fotosite for professionelle og amatører. Kun meget få billeder kommer forbi censuren, der er pt. kun fire danske fotografer repræsenteret. Det er lykkede mig at få seks billeder publiceret. Se mine billeder her:

03.01.09: Fotobøger. Udvalget og kvaliteten af fotobøger på dansk er desværre begrænset. Jeg køber normalt mine fotobøger i England, hvor udvalget er stort og priserne lave. Se mine anbefalinger af gode fotobøger her:

30.10.08: Interview. I det nyeste nummer af fotomagasinet Zoom nr. 5.2008, er der et længere interview med mig omkring mit arbejde med natfoto. Artiklen er illustreret med syv af mine billeder. Læs om det nye nummer her:

28.10.08:Nyt website. Jeg har oplevet meget stor interesse omkring mine arkitekturbilleder, derfor har jeg valgt at oprette et nyt site med mine arkitekturbilleder. Siden er under opbygning, men du kan allerede få et kig nu: www.arkitekturfoto.com

28.08.08:Actiondag Jeg deltog den 20.08.08 i fotomagasinet Zooms actiondag på Flyvestation Karup. Her fik jeg mulighed for at fotografere en opvisning fra hæren og flyvevåbnet, der illustrerede en mulig indsat i en kampzone. Se mine billeder fra dagen.

Zoom tv dækkede dagen. Se et indslag fra dagen her.

21.06.08: Mit billede "Svanemølle-værket i aftendis" optræder på forsiden af "Den lille energiguide" fra Dong Energi (der har købt brugsretten til billedet). Guiden er husstandsomdelt i Hovedstadsområdet. Se billedet her:

10.05.08: Onexposure arbjeder i øjeblikket på at udgive en eksklusiv fotobog "The Onexposure Photobook 2008", I den forbindelse har screenerne udvalgt to af mine billeder. Læs mere her:

02.05.08: Den 2. maj 2008 fik mit billede "Black and White" status af Popular Today på Onexposure.net. Læs mere her:

25.03.08: Mit foto "Phone to a Ghost" er kommet ind på en anden plads hos BetterPhoto.com i deres månedskonkurrence. Læs mere her:

18.03.08: Mit foto "Phone to a Ghost" er blevet valgt til dagens bilede på et af USA's største fotosites. Læs mere her: